Опитен бранител от "Кариана" ще играе за "Ком"/Берковица/

Опитен бранител от "Кариана" ще играе за "Ком"/Берковица/ Иван Тодоров започна подготовка с новака в Северозападната трета лига "Ком" /Берковица/. Централният бранител за последно игра в "Кариана" /Ерден/. Тодоров пропусна по-голяма част от мачовете през есента, след като се възстановяваше от операция на минискус. Играещият треньор на Ком Венци Иванов взе и 17-годишен юноша от школата на клуба. Крилото Цветелин Горов ще тренира с първия тим на берковчани.
20 футболисти стартираха зимната подготовка на стадион “Мрамор” в града под Ком. “Запазваме отбора от есента. Само две са новите попълнения и смятам, че няма да взимаме други играчи”, коментира Иванов.
От сряда "Ком" ще води занимания на терена с изкуствена настилка в парк “Огоста” в Монтана. В събота от 15 часа берковчани ще изиграят първата си проверка срещу двукратния шампион на четвърта монтанска футболна дивизия "Вихър" /Николово/. Следващата седмица тренировките отново ще са в Монтана.
На 2 февруари Ком играе приятелски мач с U 19 на "Монтана". Два дни по-късно берковчани се включват в турнира “Петричка пролет” в Петрич.
На 4 февруари съперник е "Миньор" /Перник/, на 7 февруари "Кариана" и на 9 февруари "Беласица" /Петрич/.
22.01.2019, 18:28 часа
1348 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha