Деца от Враца получиха награди за участие в конкурс на МВР

Деца от Враца получиха награди за участие в конкурс на МВР Доброволци от „Детско полицейско управление към ОУ „Васил Левски“- Враца, получиха днес награди за участието си  в националния конкурс „ Полицаят е мой приятел и учител“, проведен за поредна година от Министерството на вътрешните работи. 
За участие конкурса бяха изпратени 5 рисунки  на деца от Враца, като 3 от тях  бяха отличени  в конкурсната надпревара, а авторите им получиха  индивидуални подаръци осигурени от ГД „Национална полиция“. Наградите бяха връчени днес на специално тържество в СО“ Васил Левски“, от  главен инспектор  Милен Иванов- началника на РУ МВР Враца. Индивидуални награди получиха: 
- Даниел Николов-  5 а клас
- Цветомила Нинова - 5 а клас
- Максим Борисов -  5 б клас. 
Всички деца от полицейското управление получиха награди  от  ръководството на община Враца, за цялостната им работа  в  състава на ДПУ “ Васил Левски“. Наградите връчи зам.-кмета Петя Долапчиева.
Отличените  в националния  конкурс  рисунки  бяха  разпродадени на търг по време на церемонията „Полицай на годината“, която се проведе миналия месец в Националния дворец на културата-София. Събраните средства бяха дарени за благотворителната  кампания на МВР, за подпомагане на децата на загинали и пострадали служители от системата на МВР. 

 
23.01.2019, 15:24 часа
1046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha