Хороскоп за 24 януари: Ходене по мъките за 4 зодии

Хороскоп за 24 януари: Ходене по мъките за 4 зодии Овен 
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най-доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри. 

Телец
Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа - тя бързо ще Ви омръзва и ще успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.

Близнаци
Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак
Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв
Очертава се ден, в който всичко ще се подрежда много успешно. Тъй като ще сте в отлична хармония със себе си, и с обкръжаващите лесно ще намирате общ език. Ще успеете да отделите главното от второстепенното и да се съсредоточите именно върху тези задачи, които са действително достойни за внимание. С желание ще помагате на близките си, а те ще Ви отвръщат с искрена благодарност. Възможно е получаването на приятни известия. Писмо или някакво друго известие, дошло от далече ще Ви дари с отлична идея, към реализацията на която може да пристъпите незабавно.

Дева
За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десетка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни
Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витаете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здраво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион
През този ден може да обидите съвсем неволно своя любим човек, и то доста сериозно. Хубаво е, ако Ви каже за своите негативни чувства към Вас. Много по-зле е, ако държи обидата в себе си, премисля я и я анализира. Тогава последствията може да станат дългосрочни. 

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е правилно и какво не е правилно от Ваша гледна точка. И ако Вашата половинка има претенции, че знае това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в крайна сметка последната дума оставите за себе си. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби
Днес Вашия любим човек ще се окаже голяма лакомия - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите особено за вкусовите качества на храната, но трябва да се замислите за нейното количество. Яденето трябва да бъде действително много: като за пет доста гладни големи хора.
24.01.2019, 07:40 часа
4129 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha