Изрод изнасили 17-годишна в Козлодуй и й се закани "да умре като куче"

Изрод изнасили 17-годишна в Козлодуй и й се закани "да умре като куче" Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Евстати Евстатиев за извършени от него престъпления - изнасилване, блудство, нанасяне на лека телесна повреда и заканване спрямо непълнолетна.
На 16.07.2018 г. обвиняемият се съвкупил със седемнадесетгодишно момиче, като я принудил към това със сила - нанесъл удари с юмруци в областта на лицето и главата на пострадалата. Освен това мъжът извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като й нанесъл побой и отправял закани – „Ти сега ще умреш тука като куче“.
Насилието върху непълнолетната продължило два часа и половина, по време на което обвиняемият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм спрямо нея.
От заключението на извършената в хода на досъдебното производство съдебно медицинска експертиза е видно, че в резултат на нанесения побой пострадалата получила отоци, кръвонасядания, охлузвания в областта на лицето, главата, тялото, с данни за мозъчно сътресение. Наред с това й била причинена разкъсно-контузна рана и оток на пръст на лявата ръка.
В края на миналата година Евстати Евстатиев и Милен Младенов бяха осъдени на първа инстанция от Врачанския окръжен съд на по 12 години затвор заради нападението и опита за убийство на таксиметровия шофьор Венцислав Тодоров.
Предстои делото да продължи в съда.
28.01.2019, 15:07 часа
13609 1
Коментари

Не разбрах

28.01.2019, 22:18 часа
Този изрод трябва да лежи в затвора а вместо това изнасилва момиче??? Егати правосъдната система! Не от ЕС, от ООН трябва да ни изхвърлят!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha