Зверство! Трима изнасилиха брутално болно момиче във Вършец

Зверство! Трима изнасилиха брутално болно момиче във Вършец Трима души бяха осъдени за това, че групово изнасили болно момиче, научи агенция BulNews.
Бруталното престъпление е станало на 21 август 2017 г. във Вършец, но едва преди дни извършителите бяха изправени пред Темида да отговарят за делата си. От документите по делото става ясно, че насилниците са ученикът Б.Т. и още двама младежи - Б.Г. и С.С. Във въпросния ден те отвели невръстната девойка В.М. в необитавано и неосветено бунгало в квартал „Изток”, където я изнасилили брутално.
На мястото на инцидента не е имало хора, които да се притекат на помощ на беззащитното момиче. Тя е с умствена изостаналост и най-вероятно не е разбрала жестокостта на извършеното срещу нея деяние. 
След като били установени и задържани за извършеното престъпление, срещу извършителите е образувано наказателно производство. В хода на съдебния процес изнасилвачите са направили пълни самопризнания. Те сключили споразумения с Районна прокуратура – Берковица, които са одобрени от съда. Двама от тях – Б.Т. и Б.Г., са получили съответно 12 и 10 месеца пробация. Третият, който се смята за инициатор на престъплението, ще лежи в затвора 4 месеца. 
Адвокатът на жертвата е предявил иск в размер на 40 хиляди лева обезщетение за преживения от девойката ужас, който обаче бил отхвърлен от магистратите. 
Съдът е определил и заплащането на разноските да се поеме от насилниците.
 
30.01.2019, 08:40 часа
9710 3
Коментари

LUIZ

01.02.2019, 11:39 часа
ZNA4I VINOVNITE SA ODOBRENI BRAVO A MOMI4ETO BOLNO NE ZASLUJAVA ZA6TITA TA TE VINAGI 6TE SI POZVOLQT SY6TOTO

пълен абсурд

30.01.2019, 09:46 часа
Па за какво са ги съдили,като не са осъдени?!Все едно съда им е казал,абе лошо сте направили,ама пак го направете.

емани

30.01.2019, 09:10 часа
Ебахти и съда!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha