Бабка подхвърли рушвет във валута на ченге да отърве внука ѝ

Бабка подхвърли рушвет във валута на ченге да отърве внука ѝ Наперена бабка се опита да подкупи полицай с валута, за да отърве внука си, научи BulNews.bg.
Случката се е разиграла вчера в районното полицейско управление в Лом. Там отишла 58-годишната Евдокия Р. от Видин, чиито внук е обвиняем за нарушение на закона. През декември миналата година 18-годишният Иван О. бил спипан да кара "БМВ" с фалшив стикер за преминат годишен технически преглед. Заради провинението ченгетата конфискували колата му.
Жената отишла при старши разследващият полицай, който работил по случая. Тя поставила на служебното му бюро банкнота с номинал от 50 евро. Парите били предложени, за да бъде върнато задържаното возило на любимия ѝ внук.
Униформеният обаче отказал да вземе рушвета. Местопрестъплението било запазено за извършване на оглед от негови колеги. Банкнотата е иззета и е образувано досъдебно производство.
В крайна сметка, вместо да отърве внука си, жената се оказала също обект на разследване. Тя не задържана по здравословни причини.
Работата по изясняване на случая продължава.
Припомняме, че това е втори опит за подкуп само за 2 дни в Монтанско. На 29 януари дядка от Берковица подхвърли 10 евро на служителка на КАТ-Монтана, за да дерегистрира 3 негови автомобила.
 
31.01.2019, 10:47 часа
6100 2
Коментари

А?

31.01.2019, 13:23 часа
50евра,хаха тая ги е обидила!

ТЦ...ТЦ....ТЦ ЕВАЛАРКА

31.01.2019, 11:00 часа
КУКУНДРЕЕЕЛИИИИИИ ...А НЕМАТЕ ПАРИ ДЕЕЕБА И ПЕНСИИИ СМОТАНИ!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha