Джигит се изфука с 280 км/ч във фейса, полицията го погна /видео/

Джигит се изфука с 280 км/ч във фейса, полицията го погна /видео/ Полицаи от Велико Търново намериха автоджигит, който преминал с 280 км/час по улица в областния град.
Служителите на реда са се самосезирали след клип в социалните мрежи и незабавно са започнали издирването на шофьора на мощния автомобил.
Шофьорът е засечен да вдига 280 км/ч с тунингования си Nissan GT-R на западния изход от града в посока София.
На видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда, че бясната гонка започва от бул. "България" в града. Спътникът на шофьора пък заснема "теста", докато колата преминава на червено на светофарите.
Дръзналите да пресекат булеварда пешеходци пък са наречени "ненормални" от участниците в скоростната отсечка.
Бордовият компютър на таблото на колата показва 18:07 часа, когато движението в града все още е оживено. Стрелката на километража пък стремглаво отчита нарастващата скорост, която при излизането на автомобила на главния път София-Варна достига главозамайващите 280 км/час.
"След като се запознахме с клипа, незабавно предприехме действия. В понеделник вечерта установихме извършителя. Той бе открит в София. Призован е веднага да се яви за показания в полицията във Велико Търново. След като бъдат събрани достатъчно доказателства за скоростта, с която се е движил, всички материали ще бъдат предадени на прокуратурата. По случая ще бъде образувано досъдебно производство", заяви пред "Труд" директорът на ОД на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.
При разследването се оказало, че през уикенда, софиянецът е бил на гости на свой приятел в старата столица. На тръгване в неделя вечерта, той и търновецът са решили да тестват мощната кола на излизане от болярския град.

05.02.2019, 13:37 часа
1937 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha