МВР - Враца търси да назначи полицейски инспектор

МВР - Враца търси да назначи полицейски инспектор Областната дирекция на МВР-Враца обяви конкурс за полицейски инспектор, научи агенция BulNews. От дирекцията търсят да назначат  кадър на държавна служба на вакантна изпълнителска длъжност, за която се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.
Позицията е за участък Мизия към районното управление в Оряхово.  Срокът за кандидатстване е до 19 февруари, като документи могат да се подават всеки работен ден от 9 до 11.30 часа  в сградата на областната дирекция на МВР-Враца. Кандидатите трябва да носят със себе си обикновена бяла картонена папка с машинка, в която ще се прилагат изискващите им се документи.
Мераклиите трябва да имат само българско гражданство. Те не трябва да са обвиняеми, подсъдими или осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Освен това възрастта им не бива да надвишава 40 години, освен ако не са бивши или настоящи служители на МВР. Те трябва да имат завършено висше образование „бакалавър“ и да отговарят на минималните изисквания за физическа и психологична пригодност и на медицинските изисквания за работа в МВР.
Конкурсът ще се проведе на три етапа – изследване на физическата годност, психологично изследване и заключително интервю.
 
08.02.2019, 08:22 часа
2525 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha