Женско помагало: Как да му доставиш удоволствие с крака

Женско помагало: Как да му доставиш удоволствие с крака „Нищо човешко не ми е чуждо“ е истина, която най-вероятно поне веднъж всяка от нас е изричала. Въпреки това не всяка от нас е склонна да изпада в перверзна центрофуга в леглото. За някои мисионерската поза е повече от чевръста и достатъчна за семейното удоволствие. Други я анатемосват и привличат на своя страна различни техники за доставяне на удоволствие. Една от тях е оргазъм на стъпалата.
Разбираемо или не, доста хора са защитно настроени към анусите си. Но има и такива, които са особено срамежливи, стане ли дума за стъпалата им. Не всеки обича да смучат палците на краката му, пък било то и силно еротично. Така че преди да се насочите на юг от кръста, попитайте партньора си дали е ок да доставяте кеф на стъпалата му.
Разбира се, хигиената е важна, освен ако не сте особени фетишисти на тема миризма и обичате сексът ви да бъде съпроводен от „възбуждащо“ зловоние. Ако партньорът ви е уклончив за споделянето на краката си с вашата уста, дайте му възможност да мине през банята, преди да се опитате да го въвлечете в света на фут фетиша.
Никой няма да ви сметне за канибал, ако решите да „изядете“ палците му. Изберете масажно масло, което не е вредно за вътрешна консумация (зехтинът ще свърши работа) и масажирайте краката на любимия, а после му оближете пръстите с кеф.
Не забравяйте, че за мъжете е особено сластно, ако партньорката им не ги изпуска от очи. В случая това има допълнително значение, тъй като от физиономиите, които прави, ще разберете дали случайно не го гъделичкате. Нещо, което със сигурност би прецакало сексуалното ви настроение.
Стимулирането на палците на краката се доближава доста до същото упражнение с уста, случващо се върху пениса му. Започнете бавно, дразнете го, не го засмуквайте просто. Използвайте езика си, проследявайки извивката на цялото стъпало, арката от горната му страна, пространството между всички останали пръсти. Не бързайте, наслаждавайте се на удоволствието, което доставяте.
Това че вие доставяте наслада, не означава, че трябва да забравяте за собственото си доволство. Спомнете си за всички предимства на позата 69 и вкарайте лек нюанс различие в нея. Вие с палец в уста, той с вашата женственост.
И като говорим за крака, кой е казал, че само вашата уста и неговите палци трябва да са в центъра на вниманието. Вкарайте в употреба собствените си стъпала - галете с тях дупето му и стимулирайте члена му.
11.02.2019, 11:00 часа
1540 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha