Гавра! Двама биха и съблякоха младеж, заснеха и видео

Гавра! Двама биха и съблякоха младеж, заснеха и видео

Районна прокуратура – Благоевград е предала на съд Н.З. и С.С. за създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно лице. Единият от обвиняемите е привлечен към наказателна отговорност и за принуда.
Около 15 часа на 26 септември 2017 година в къща в Симитли, обвиняемият Н.З. принудил непълнолетния Й.Т. да се съблече гол и да стои неподвижно по определен начин, докато го снимат с мобилен телефон. Накарал момчето да заяви по време на заснемането, че това става с негово съгласие. За целта обвиняемият употребил сила спрямо пострадалия, като му нанесъл няколко удара в областта на гърдите. Освен това го заплашил, че има хора, на които ще плати, за да го убият.
С.С. направил две снимки с мобилен телефон, чието съдържание изобразява похотливо показване на половите органи от непълнолетния Й.Т.
Н.З. е привлечен към наказателна отговорност и за това, че като подбудител умишлено склонил С.С., действащ като извършител, да създаде порнографски материал с използване на лице, ненавършило 18-годишна възраст.
Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

12.02.2019, 12:18 часа
983 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha