Стихия в Монтана! Ураганът събори дърво на оживен булевард /снимки/

Стихия в Монтана! Ураганът събори дърво на оживен булевард /снимки/ Ураганният вятър продължава да вилнее в Монтана, видя BulNews.bg. Служители на сектор „Специализирани оперативни дейности“ работят по няколко сигнала в областния град.
Преди минути стихията събори голямо дърво на оживения булевард „Св. Климент Охридски“ до хипермаркет "Билла". То е било изгнило и се пречупило в основата си. Дървото се е стоварило върху тротоара и цялото шосе и е цяло чудо, че в този момент там не са минавали коли и пешеходци.
В момента екип на пътна полиция регулира движението на автомобилите по булеварда. Спасителен екип реже дървото, за да може по-лесно да бъде премахнато.
Друг сигнал е имало и в центъра на Монтана. Ламарини са паднали в близост до търговски център „Аско Деница“. Екипи вече са на място и работят по обезопасяването на района.
Припомняме, че тази сутрин голям бор бе изкоренен от стихията и препречи пътя за Чипровци. Още вчера синоптици предупредиха за опасно време с ураганен вятър в Северозапада и на много други места в страната. Каква е равносметката на щетите след бурните пориви ще стане ясно от утрешния бюлетин на МВР.
 
12.02.2019, 13:43 часа
5536 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha