Първо в BulNews! Ето чия е изгорялата сграда в Монтана

Първо в BulNews! Ето чия е изгорялата сграда в Монтана Стана ясно чия е изгорялата сграда в Монтана. Халето, в което се помещава автосервизът, е собственост на местен бизнесмен, познат като Ники Бартера, научи BulNews.bg. 45-годишният мъж се занимава с покупко-продажба на коли. Сградата е отдал под наем на няколко души, които го оборудвали и използвали като автосервиз.
Припомняме, че около 12.30 часа днес пламна халето, което е с площ 140 кв.м. до базата на Съюза на българските автомобилисти. Пламъците са го опустошили напълно. Изгорели са автовоз, джип и оборудване, които били вътре, казаха от областната дирекция на МВР в Монтана. Няколко други коли, които били паркирани отпред, са преместени на безопасно разстояние от пламъците, които бяха допълнително раздухвани от силния вятър.
Три екипа на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението близо час се борели със стихията. Пожарът вече е потушен, но на мястото все още текат огледи, които да докажат каква е причината за инцидента.
12.02.2019, 15:22 часа
9601 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha