Вършец раздава спа почивки на туристическо изложение в столицата

Вършец раздава спа почивки на туристическо изложение в столицата Вършец е в пълна готовност за представянето си в международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО”. Тя ще се проведе в периода 14-16 февруари в София. Там Вършец ще популяризира своите туристически обекти, места за настаняване, както и местни производители.
Вършец се включва в изложението вече повече от 10 години. Този път щандът ще е по-голям, атрактивен и с нова визия, загатнаха от местния туристически информационен център.
„Посетителите на щанда ни ще могат да получат от нашите нови информационни материали. Подготвили сме пълноцветни карти с маршрути на екопътеките в и около Вършец. Ще проведем и томбола с атрактивни награди, сред които нощувка за двама със закуска и вечеря. Тегленето на наградите ще бъде на 15 февруари, от 16 часа, за да може печелившите да посетят още веднъж туристическата борса, идвайки за подаръка си“, съобщи Даниела Лилова от туристическия информационен център във Вършец.
На щанда ще бъдат предложени за дегустация кашкавали, сирена и вина-местно производство. Своите продукти там ще презентират от мандра „Вършец“.
От курортното градче се надяват да бъдат отличени с награда за представянето си.
12.02.2019, 15:44 часа
1020 1
Коментари

15.02.2019, 14:08 часа
Дано там като видят хората се пообразоват малко и попият опит, че хотелите като чистота, обслужване и база са под всякаква критика. Не знам ХЕИ и проверки за тия хора няма ли или си плащат яко да не ги закачат, вместо да вложат пари в ремонти.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha