Вижте какво е състоянието на пострадалите шофьори в катастрофата в Монтана

Вижте какво е състоянието на пострадалите шофьори в катастрофата в Монтана Шофьорите от катастрофата в Монтана тази сутрин не са сериозно пострадали, научи агенция BulNews. 
Както първо медията ни съобщи, пътното произшествие стана между два леки автомобила „Фолксваген Голф“ и „Сеат Ибиза“ на изхода на града.

Извънредно: "Сеат" и "Фолксваген" се удариха челно в Монтана, двама са в болница /снимки/

19-годишният Радослав Станков, който е управлявал „Сеат“-а, е с наранявания на долните крайници, като в момента не е настанен в болница, но му предстоят още изследвания и прегледи, тъй като трудно ходи.
78-годишният Ангел Г., шофирал немското возило, е с гръдна травма, която обаче не е сериозна и вероятно скоро ще бъде освободен за домашно лечение. 
Според данните на полицията до катастрофата се е стигнало, след като шофьорът на „Голф“-а е отнел предимството на другата кола. 
Пред репортер на медията ни 19-годишният Радослав разказа, че без да очаква изненадващо бил ударен от „Голф“-а, който завил към него. Малдежът се опитал да избегне удара като натиснал спирачки, но не успял и двете коли се сблъскали.

 
15.02.2019, 12:41 часа
5566 1
Коментари

АЗ

16.02.2019, 14:42 часа
Кога най-накрая ще направят възрастова граница за шофиране или поне за водачите над определена възраст да има някакви изпити или да държат психо. Защо само на младите водачи се налагат разни ограничения и по скъпи застраховки?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha