От последните минути: Циганка нападна и ограби стар мераклия в Добролево, полицията светкавично я задържа

От последните минути: Циганка нападна и ограби стар мераклия в Добролево, полицията светкавично я задържа Коцкар от Добролево си викнал 15-годишна циганка за секс, но при плащането за любовните ласки момата не останала доволна и го потрошила, научи ексклузивно агенция BulNews. Случката се разиграла в сряда в дома на възрастния мераклия, който след срещата с жрицата на любовта останал със счупен крак и други наранявания в безпомощно състояние в дома си. 
Около 70-годишния мъж е намерен в несвяст едва днес от свои роднини, които като го видели веднага сигнализирали за нападението на тел. 112. 
Минути след сигнала униформените вече разследвали какво точно е станало във въпросния ден. Оказало се, че мераклията се бил уговорил с непълнолетната за страстен секс, но на финала не й платил уговорената сума. Жрицата на любовта се ядосала и потрошила от бой лъжливия любовчия, като успяла дори да му счупи единия крак. На всичко отгоре намерила и задигнала всичките му спестявания, мобилния телефон и други ценни вещи. 
Полицаите от Бяла Слатина реагирали светкавично и само за 3 часа разрили какво точно се е случило и заловили непълнолетната циганка.
 
15.02.2019, 18:43 часа
7555 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha