Девойките на "Монтана" паднаха с 1 т. от "Септември" в София

Девойките на "Монтана" паднаха с 1 т. от "Септември" в София Отборът на "Монтана" допусна минимална загуба с 69:70 при гостуването си на "Септември" в среща от първенството на западната група за девойки ст.в. Мачът се игра в залата на 50 СУ в столичния квартал „Драгалевци”.
На полувремето възпитаничките на треньора Петър Гергов водеха убедително с 14 точки. Съдиите обаче допуснаха много груба игра от страна на домакините, в следствие на което Габриела Ангелова и Йоана Младенова получиха контузии. Редовен кош от наказателен удар на последната пък не бе зачетен. „Момичетата играха добре въпреки безобразното съдийство. Валентина Горанова направи страхотен мач, тя бе и най-резултатната баскетболистка в срещата с 27 точки”, заяви треньорът на "Монтана" Петър Гергов. Йоана Младенова добави 13 т. за гостите, Габриела Ангелова завърши  двубоя с 10 т.
Във временното класиране "Монтана" разделя третото място със "Славия", като двата отбора са с по две загуби. Първи и втори са столичните "Шампион" и "Септември" с по една загуба. На пето място е "Левски" (4) и на шесто "Балкан"/Ботевград/ (6). В следващия кръг монтанчанки гостуват на "Шампион".
16.02.2019, 12:32 часа
422 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha