Жена тръшна Путин, джудист му изкълчи пръста /снимки+видео/

Жена тръшна Путин, джудист му изкълчи пръста /снимки+видео/ След сложни преговори с президентите на Турция и Иран за бъдещето на Сирия в Сочи и тежък банкет Владимир Путин се отдаде на спорт. Руският президент, носител на черен колан по джудо, се включи в тренировка на националния отбор в града, домакин на зимната олимпиада през 2014 г., съобщи “Евронюз”.
Руската телевизия показа как 66-годишният Путин мята на земята един след друг няколко джудисти. Единствената, която успя да го тръшне на пода, беше олимпийската медалистка Наталия Кузютина. Тя била по-нападателна от мъжете и го прехвърлила над главата си, пише в. “Московски комсомолец”.
Снимка от момента, в който беше свален на тепиха, не беше пусната, посочва в. “Дейли мейл”. Путин се изправи, целуна джудистката по главата, а по-късно каза, че упражненията карат хората да се чувстват истински.
На тренировката спаринг-партньори на Путин бяха няколко олимпийски шампиони. По време на схватка с един от тях 66-годишният президент си изкълчи десния безимен пръст. извикан бе лекар, който го превърза. 
Путин отдавна култивира имидж на корав тип и е показван по телевизията как играе хокей, гали амурски тигър, язди кон и се гмурка на дъното на Черно море.
Междувременно руският президент заяви, че европейските страни не желаят на тяхна територия да бъдат разположени американски ракети, но не смеят да възразят на САЩ, предаде ТАСС. “ Да, никой не иска, но седят и си мълчат”, каза Путин пред журналисти в Сочи. Той отбеляза също, че сега Европейският парламент приема повече на брой решения, задължителни за всички членки на ЕС, отколкото навремето е приемал Върховният съвет на СССР. “Напълно независими държави просто не съществуват в света”, заключи Путин. 

16.02.2019, 16:45 часа
1397 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha