Сексът се омъжи, да живее брачният оргазъм

Сексът се омъжи, да живее брачният оргазъм Да не излезе, че едва съм се омъжила и вече съм баш майстор не само в брака, но и в брачния секс. Ама тези от вас, които са женени или живеят с партньорите си от дълго време, ще ме разберат в по-нататъшните ми размишления. По подразбиране в повечето случаи сексът е забавно преживяване, но съпружеският секс има някои предимства пред този на необвързания индивид.

Усещането за тоталната отдаденост
Много ме дразни лафът за съпружеските задължения. Да обичаш някого, бреме ли е? Да се грижиш за него, обязаност ли е? Да му доставяш удоволствие, дълг ли е? Загърбвам „задължителната“ природа на брака и се просмуквам в усещането за тоталната отдаденост. Съпружеският секс е пълен и предан, защото освен всичко останало ни спестява и истеричното чудене с кого утре ще спи тазвечерният ни партньор, с когото най-вероятно животът повече никога няма да ни срещне.

Няма неловкост
Жененият секс е изтъкан от доволно по-малко несръчност, отколкото този, който имаме, докато се опитваме да си намерим нашия любим. Със сигурност съпрузите и дългогодишните двойки се чувстват доста по-комфортно и по-обиграно в желанията на другия, в своите и в крайното им постигане. Няма суета, няма туткане, няма стойки, нито чалъми. Не се притесняваме от телата си – не казвам, че е ок, ако сме отпуснали коремните си мускули до степен, която да конкурира торбата на кенгуруто, но със сигурност не отдаваме цялото си внимание на това на колко градуса са застанали циците ни под носа му. Наясно сме, че на него му харесва това, което вижда, а - съгласете се, това дава егати увереността, тласкайки ни в посока на още по-голяма разюзданост.

Наясно сме къде са вълшебните му копчета
Няма к'во да се лъжем. Първият път с нов партньор в 99,99% от случаите е фиаско, по-голямо и от това на борбата за завладяване на света на Хитлер. Нямаме идея какво му харесва, как го иска, какво го въздига в нирвана и какво го кара да хукне презглава към най-близката врата, върху която пише EXIT. Съпружеският секс не страда от такава заплаха.

Не ни е срам, ама грам
Не знам за вас, но аз колкото повече харесвам един мъж, толкова по-срамежлива го раздавам. Ама не щото кокетнича напразно, а защото не знам какъв модел гърди му харесват и дали дупето ми във формата на праскова ще му допадне. Сексът с халка на ръката с един замах изтрива срамежливостта. Същото правят и дългите години под един покрив и в едно легло.

Повече от секс
Обичам израза „правя любов“. Едно време, докато бюстът си пробиваше път през ландшафта на плътта ми, ми се струваше ужасно нелепа тая фраза. Сега я намирам за толкова изначално нужна на щастието, че само думичките „общувам любов“ може да я бият. В повечето случаи сексът е физически, но правенето на любов не е. Там се любят емоциите. Там се случва интимността, там получават удоволствие влюбените ни атоми.

Става все по-добър
Всяка следваща годишнина, която празнуваме, не честваме само поредното изминало лето Господне от полагането на подпис в гражданското, а вдигаме тежка наздравица и за по-зрелия си секс. Имаме достатъчно време да практикуваме оргазмите си, нищо че непрекъснато сме заети с домакинстване, с писането на домашни и ходенето на гости при роднините.
 
18.02.2019, 10:00 часа
1016 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha