Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден

Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден Овен
Много успешен ден, през който чрез енергични, прецизни и точни ходове представителите на Овен ще реализират дневните си цели в пълнота.
Не възникват никакви проблеми или пречки за реализация на целите от делово естество, което всъщност се отнася и за личните проекти. С нагласа сте да споделяте добрите си мисли и без излишна суета ще търсите вниманието на околните. Днес ще дадете изява на скритите си желания и пориви, и те ще направят атмосферата около вас творческа. Обстоятелствата ще благоприятстват усилията ви и направят по-лесно осъществими намеренията ви. Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения.
Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”. 

Телец
Няма съмнение, че този ден е доста важен за Телците, тъй като бележи началото на период, който се характеризира с бързи положителни промени.
Това ще стане ясно още сега при осъществяване на определените за деня контакти с хора от деловите среди. Решавате важни делови въпроси. Не пренебрегвайте възможностите, които ще ви се дадат и се постарайте да ги оползотворите за да останете доволни от себе си. Но, в този си стремеж не прекалявайте в нищо, защото рискувате да се при наситите на емоции и умора. Здравословното ви състояние може да ви изостри вниманието към хронични болки.
Емоционален ден за вас. Най-добре днес да нямате вземане-даване с роднини или съседи. Направете си някоя кратка разходка. Имате нужда от разнообразие.

Близнаци
Като възможности за провеждане на успешни преговори и за парични печалби, неделя е доста хубава и ще ви зарадва с постижения.
Трудностите през този ден се свързват с множеството делови задължения, които ще подтикнат доста от Близнаците към агресивно поведение и конфликти. Финансови нужди ще ви подтикнат да мислите върху осигуряването им. Активността ви ще се повиши и скоро ще получите онова, от което се нуждаете. Силната ви връзка с партньора е добър стимул за вас и ви помага да се реализирате пълноценно. Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте.
Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес се старайте. Вечерта изберете занимания, които ви носят душевен комфорт. 

Рак
В делови план и относно реализацията на целите от лично естество, неделя ще е плодотворна за всички Раци. Денят ще ви изненада с новости, които се отнасят до смяна на работа или относно жилище.
Тази неделя ще ви сблъска с нерешени въпроси, но бързо ще се справите с тях. С повече енергия и въображение бихте могли да разнообразите деня си. Ще останете приятно изненадани и от вниманието и грижите на партньора си, заедно ще постигнете повече в обща задача, което ще ви обогати и заздрави връзката ви. Други ще използват времето си за само подготовка и повишаване на квалификацията, предвид предстоящо интервю за работа или стартиране на нов проект.
Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Лъв
Печеливш ден с добри възможности, но все още Лъвовете са достатъчно обезпокоени от всекидневни грижи и влагат много емоционална енергия за разрешаването на битови въпроси, които сега са най-дребния повод за притеснения.
Проблемите са други и говорят за незадоволеност. Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост. Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен. След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица.
Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.

Дева
Денят е положителен за осъществяване на намеренията, но за преобладаващата част от Девите ще е нервен и изпълнен със спорове. Всъщност това не е основната характеристика на неделята.
През този ден ярко изпъкват контактите с хора от различни сфери в бизнеса и влиятелните кръгове. Придобивки за дома ще внесат настроение, отразявайки се положително на активността ви. Близките ви очакват развития, които ще провокирате вие, а с тях и последващи промени. Имате шанс, не го изпускайте. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си, можете много повече. Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите.
Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но хранете прекалено големи надежди. 

Везни
През този ден личните неудобства не отминават Везните, но с повече воля ще овладеете вътрешното напрежение. Причина за състоянието ви са персоналните промени, на които сте подложени в момента.
Много добро развитие ще има професионалният ден и деловите контакти. Използвайте част от деня си за себе си. Пътуването е добро решение да се откъснете от натовареното си ежедневие. Ще ви носи приятни изживявания, а за самотните от вас - среща с подходящ партньор. Трудностите са зад гърба ви, гледайте положително на живота си и очаквайте добро развитие на делата си. За други от вас следва една лежерна февруарска неделя, в която ще ви тегли домашния уют, камината и един приятен разговор в камерна компания.
Добро време за разчустване. Има нужда от такива вечери, не ги пропилявайте през телевизора.

Скорпион
Неделя е благоприятен ден, който разкрива чудесни възможности за парични печалби и за преговори от делови тип, които ще ви изненадат с нови възможности за осъществяване на цели и намерения в обществените среди индивидуално или чрез партньорство.
На някои предстоят любовни новости. Лични проблеми вълнуват повечето от представителите на знака днес. Очаквате прекалено много от събитие, което не оправдава очакванията ви. Вслушайте се в съвета на свой близък, попадал в аналогична ситуация. Заемете се с нещо, което ви е приятно и което ще отклони мислите ви с друга насока. Добре биха ви подействали всякакви физически активности. Идеален ден да докажете колко добър човек сте.
Добрата новина е, че може би ще го забележат и други около вас. 

Стрелец
За тенденциите, които определят денят на Стрелците може да се говори много. Влиянието на планетите върху вас за момента е по-специфично, но като основна характеристика се очертава тенденцията за промени.
Не се разпилявайте в правене на много неща едновременно, защото няма да приключите с нищо в срок. Близките ви се нуждаят от сериозно отношение към тях, а с поведението си не оставяте такова впечатление. Не ги огорчавайте. С необмислени постъпки рискувате да нараните всички около себе си. Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни.
Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Козирог
Този ден предоставя добри възможности за делова реализация и ще изненада мнозина от зодията с новости. За преобладаващата част от представителите на Козирог обаче е характерна нестабилността, която е плод на засилващи се вътрешни промени и повишено дразнение.
Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си. Сякаш ще сте герой от романа 'Разум и чувства'.
Кое от двете ще изберете, на кое ще дадете път? По-важното е да си дадете сметка кой е вашият критерий за оценка, истинен ли е, човечен ли е. Помислете над това. 

Водолей
За преобладаващата част от Водолеите този ден ще премине в условията на значително психическо натоварване и много служебни задачи.
В настоящия момент това не е странно, защото Слънцето не е напуснало вашия знак и подготвя началото на нов годишен цикъл в живота ви. Не се дистанцирайте от проблемите на близките си, в една или друга степен ви засята и вас. Също така не ограничавайте ничия свобода, от това няма да се почувствате по-добре. Непредвидени обаждания могат да предизвикат противоречия с партньора ви. Природата ще ви даде всичко от което се нуждаете, за да възстановите силите си.
Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър. Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.

Риби
Този ден е много добър за парични печалби, но за мнозина от зодията ще е и доста труден. Характерен е с конфликти, засягащи партньорските взаимоотношения при бизнесмените, които най-често възникват на финансова основа.
Не бива да достигате до остри противоборства. Слушайте разума си и по-малко онези, които ще се опитат да ви изкушат с уговорки за бързи печалби. Разграничете се от хора с подобно мислене и не предприемайте нищо под чужд натиск. Здравословен проблем, ваш или на близък човек, ще ви накара да потърсите компетентно мнение. Вечерта вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да се повеселите като всички хора.
След това дори и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.
 
17.02.2019, 08:47 часа
2235 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha