Община Вършец назначи на работа 11 младежи до 29 години

Община Вършец назначи на работа 11 младежи до 29 години В община Вършец е създадена заетост за 11 безработни лица до 29 години по Проект ”Нова възможност за младежка заетост”. Преди началото на първия им работен ден, зам.-кметът г-н Петър Стефанов се срещна с тях. Той им пожела успех в работата, да натрупат професионален опит и развият трудовите си качества, както и да бъдат отговорни и съвестно да си вършат работата.
Младежите са ангажирани за срок от 6 месеца на 8-часов работен ден. Всеки от тях ще има наставник, които ще работи с новоназначения. Те ще имат задълженията да ги наставляват, тъй като ангажираността им ще бъде пряко свързана с тяхната дейност. Схемата ”Нова възможност за младежка заетост” е финансирана от Оперативна Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.
Целта на проекта е да се улесни прехода от образование към заетост за безработните младежи, които ще получат първи или нов шанс за работа, нови или усъвършенствани професионални знания и умения, придобити на работното място, както и придобиването на професионална квалификация и ключови компетентности.
18.02.2019, 10:39 часа
780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha