Див екшън във Вършец! Местни бабаити смлатиха туристи пред кръчма

Див екшън във Вършец! Местни бабаити смлатиха туристи пред кръчма Див екшън се е разиграл пред механа във Вършец, научи BulNews.bg. Туристи са били пребити от местни след запой, съобщиха от полицията.
Случката е станала около 4 часа миналата нощ. Четирима души от Костинброд били на почивка в курортното градче и били отседнали в местен хотел. Вечерта отишли да разпуснат в механа на улица „Република”. Когато си тръгвали от заведението около 3.30 часа обаче били причакани от местни бабаити. Двама младежи на 22 и 23 години им скочили и започнали здраво да ги налагат. Мелето било прекъснато от екипи на полицията, които били изпратени по сигнал за екшъна.
Въпреки неравното съотношение на силите, туристите си изпатили от юмруците на вършечаните. Четиримата мъже, двама от които са 23-годишни, а другите на 41 и 48 г., били прегледани от екип на спешно отделение. Лекарите установили множество хематоми и кръвонасядания.
Нападателите са задържани за срок от 24 часа в районно управление-Берковица. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 
18.02.2019, 11:28 часа
6249 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha