Безумие! Пребиха, ограбиха и заключиха дядо в дома му за 340 лева

Безумие! Пребиха, ограбиха и заключиха дядо в дома му за 340 лева

71-годишният мъж от павликенското село Сломер, който бе пребит, ограбен и  заключен 4 дни в една от стаите в дома си, е в реанимацията на великотърновската болница.Той е в тежко състояние. Освен луксация на раменна става в следствие на побоя, има инфекция, проблеми с бъбреците, но няма непосредствена опасност за живота му, казаха медиците. Марин бил трудоустроен заради множество заболявания. Нямал семейство и карал старините си сам в селото.
Около 3 ч. през нощта на 14 февруари в дома на възрастния мъж нахлули двама мъже и го заплашили с убийство, ако не им даде парите си. След като го пребили, той дал наличните си 340 лв.. След това нападателите го заключили в стая на втория етаж на къщата и напуснали жилището. Едва на 18 февруари след обед дядо Марин бил намерен от съседи, които не го били виждали от няколко дни. Те веднага сигнализирали полицията. Пред жилището на самотния старец пристигнали и спешни медици, които го откарали във Великотърновската болница.
За грабежа са задържани двама мъже от селото и се изясняване съпричастността им към извършеното престъпление. Работата по образуваното досъдебно производство.

19.02.2019, 12:44 часа
827 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha