НАП награди ученичка от Видин за знанията й

НАП награди ученичка от Видин за знанията й Валентина Ангелова, ученичка от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна последната десета награда в четвъртия сезон на образователния проект на НАП „Влез в час с данъците“. С правилните си отговори на теста за работа в чужбина Валя си спечели велосипед Drag ZX Pro. Днес тя получи наградата си лично от Ирена Илиева - директор на офиса на НАП във Видин. 
Националната агенция за приходите провеждаше образователния си проект през последните четири години. Всички видинските средни училища участваха активно в различните издания на проекта. Лекторите от офис на НАП Видин изнесоха над 150 учебни часа, посветени на данъци и осигуровки пред почти 3 500 ученици от 8 до 12 клас. 
„Чрез изнасянето на уроци пред учениците и разяснения за необходимостта от плащане на данъци и осигуровки, правата и задълженията на гражданите и бизнеса, както и вредите от сивата икономика, приходната агенция си постави за цел да промени възприятията на младите хора и да ги подготви за предстоящия им досег с финансовата система. Към настоящия момент определено мисля, че сме успяли. Можем да се похвалим с много активното участие на видинските ученици в проекта на НАП „Влез в час с данъците“. Спечелените награди ми дават повод да се гордея с децата на Видин“ заяви при награждаването Илиева.
 
19.02.2019, 15:58 часа
1254 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha