Нагла шофьорка заряза колата си насред алея в Монтана, затапи пътя на инвалид

Нагла шофьорка заряза колата си насред алея в Монтана, затапи пътя на инвалид Пореден случай на безобразно паркиране потресе монтанчани. Нагла шофьорка затапи пътя на инвалид, като заряза колата си по средата на алея по протежението на бул. „Трети март“ в Монтана.
За случая сигнализира в социалните мрежи самият потърпевш, видя репортер на агенция BulNews. По думите на монтанчанина жената е паркирала безцеремонно „Ситроен“-а си насред алеята и той е нямало как да продължи пътя си.
„Това е алея и такива трябва да бъдат глобявани, там коли нямат място“, възмущават се жители на града под поста и споделят, че въпросната кола редовно паркира там. Хората обясняват, че при тази ситуация няма как да минат по алеята нито с колело, нито с инвалидна количка и за да продължат, трябва да се качат на тротоара. Това понякога също е невъзможно, защото други нагли шофьори го окупират, за да си пазаруват в магазините в близост.
Съвестни шофьори също се включват в разгорещената дискусия и поясняват, че само на 50 метра от мястото има голям паркинг на хипермаркет, на който може да се паркира свободно без да се пречи на никой.
 
20.02.2019, 08:40 часа
1498 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha