Маринела Николова е номинирана за Кмет на месеца, вижте къде да гласувате

Маринела Николова е номинирана за Кмет на месеца, вижте къде да гласувате Може да гласувате за кмета на община Козлодуй Маринела Николова в конкурса „Кмет на месеца” за февруари 2019 г. на тема „Еко е, събираме разделно”. Гласуването ще продължи до 24 февруари, а на следващия ден ще бъдат обявени резултатите.
Община Козлодуй е номинирана за монтирането и използването на подземни контейнери. В категорията средна община ние сме от малкото, които имат подобни еко съоръжения.
Целта бе във въздуха да не се носи миризма на отпадъци, а и да се поддържа чистота в централна градска част. Другото предимство на подземните контейнери е, че няма достъп до тяхното съдържание. Вятърът не разпилява отпадъците, тъй като контейнерите са от затворен тип. Планът през тази година е да бъдат монтирани още 18 модерни подземни контейнери.
Конкурсът по традиция е разделен в три категории - общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове. А победителите се определят от онлайн гласуването на хората.
Mожете да подкрепите кмета на община Козлодуй Маринела Николова тук
20.02.2019, 09:42 часа
3061 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha