Зов за помощ! Пострадалата в катастрофа край Луковит Весела Илиева има нужда от кръв

Зов за помощ! Пострадалата в катастрофа край Луковит Весела Илиева има нужда от кръв Тежко остава състоянието на жената, която пострада при адската катастрофа край Луковит в неделя, научи BulNews.bg. 51-годишната Весела Илиева е в болница, като лекарите все още се борят за живота й.

Ексклузивно в BulNews: Ето кои са пострадалите врачани в адската катастрофа с жертва край Луковит /снимки/

Припомняме, че при тежкия инцидент се сблъскали лек автомобил "Нисан Кашкай" и "Фолксваген Голф". При катастрофата на място е починала 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на японското возило. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и съпругата му Весела Илиева /51 г./, която е служител в Териториалното поделение на НОИ - Враца. 
Двамата врачани са пострадали, като по-тежко е състоянието на жената. Тя е със счупени таз и прешлени, с гръбначни и коремни травми. Настанена е в Реанимацията на отделение по неврология на Университетската болница в Плевен. Има голяма кръвозагуба и всеки ден трябва да й се прелива кръв.
Близките на Весела са се справяли няколко дни, но имат нужда от помощта на добри хора. Трябват донори на кръв, които да подсигурят банките, преливани всеки ден на пострадалата. По тази причина колегите на Весела Любомирова апелират към съгражданите си да помогнат за спасяването на живота й. От болницата изискват дарението на кръв да става в Медицинска академия – Плевен, като за тази цел има уреден транспорт.
„Молим Ви, който има възможност и е с рядката кръвна група А- да помогне за спасяването на живота на нашата колежка. Благодарим Ви!“, пишат служителите.
Телефон за връзка с цел осигуряване на транспорт до град Плевен: 0878 411 040 – Стоянова.“
20.02.2019, 10:40 часа
14435 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha