Издирват млад мъж, убил приятел на пътя и избягал

Издирват млад мъж, убил приятел на пътя и избягал Полицията в Добрич издирва 27-годишен мъж, причинил катастрофа със загинал и избягал от местопроизшествието.
На 17 февруари в 5.30 по околовръстен път "II-97", в посока гр. Генерал Тошево в района на "Топливо", при управление на лек автомобил "Сеат" с шуменска регистрация 27-годишният шофьор от село Житница, който бил неправоспособен, изгубил контрол над волана, в резултат на което сеатът се преобръща.
Шофьорът успял да избяга от местопроизшествието. Установено е, че в автомобила е имало трима пътници – мъже, съответно на 31, 28 и 19 години. Най-тежко пострадал от катастрофата е 19-годишният, който се возел на задна седалка. Младежът бил настанен в отделение по анестезиология, реанимация и интензивно лечение на болницата в Добрич и вследствие на тежка черепно-мозъчна травма, издъхнал на 18 февруари.
Водачът на лекия автомобил и един от пътниците са в неизвестност и са обявени за общодържавно издирване, уточняват от областната дирекция на МВР.  27-годишният шофьор само е роден в село Житница, но отдавна живее в Добрич, казаха местните и допълниха, че полицаи са идвали да го търсят в Житница вече два пъти, но неуспешно. Досъдебното производство е докладвано в окръжната прокуратура в Добрич.
21.02.2019, 15:12 часа
1734 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha