Сега е моментът! Дават до 3 бона на врачани да разкрасяват града

Сега е моментът! Дават до 3 бона на врачани да разкрасяват града Стартира приемът на проектите по малките граждански инициативи за 2019 година във Враца, научи агенция BulNews. Срокът за подаване на предложенията е до 28 март, като всеки мераклия да разкраси града с до 3 000 лева може да получи подробна информация в информационния център при общинската администрация. Постъпилите проекти ще бъдат оценявани от постоянната комисия по програми с европейско и национално финансиране, като се очаква интересът по проекта тази година да е още по-голям.
Допустими кандидати по проекта са инициативни комитети на граждани, сформирани във връзка с изпълнението му и управителни съвети на етажна собственост. Средствата, които се отпускат, са за подобряване на инфраструктурата в междублокови пространства и общи зелени площи, създаване и оборудване на зони за отдих, изграждане на беседки, спортни и детски площадки и други.
Допустимите разходи по проекта са за посадъчен материал, градинско оборудване, транспорт на необходимите по проекта материали, строителни материали и за оборудване на зони за отдих, спортни, детски площадки и беседки. Допуснатите проектни предложения ще се оценяват и класират до 18 април, а продължителността на дейностите е до 27 септември.
 
22.02.2019, 08:35 часа
5064 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha