"Ботев"/Враца/ скочи на съдията за мача със "Славия"

"Ботев"/Враца/ скочи на съдията за мача със "Славия" Ръководството на "Ботев" (Враца) излезе с официална позиция по повод назначението на Петър Костадинов за главен съдия на предстоящия мач на тима срещу "Славия". 
Ето какво пишат врачани: 
"Опитахме да коментираме с усмивка и чувство за хумор съдийството на Георги Кабаков срещу Берое и това ни донесе глоби. След урока по волейбол на Станислав Ставров срещу ЦСКА-София не казахме нищо. Назначаването на Петър Костадинов да ръководи срещата ни със Славия в събота обаче е твърде смел ход от страна на хората, които ръководят българското съдийство.
След скандалния мач за Купата на България между "Етър" и "Славия" той бе наказан. Свири доста спорно последния ни мач със "Славия", в който изгони наш футболист категорично несправедливо. Какво се очаква да сътвори той в събота? Отлично осъзнавамe тежестта на думите си - ако този рефер си позволи отново да бъде главно действащо лице на терена на стадион "Христо Ботев", нашият клуб ще преосмисли доколко е важно да бъде част от професионалния футбол в България.
Не заплашвамe никого, нито искамe да оказвамe натиск на българските съдии. "Ботев"/Враца/ е общински отбор, част от финансирането му идва от данъците на врачани. Ние инвестираме пари, труд и емоции, за да участваме в честно състезание на високо ниво.
Ако не може да разчитаме на справедливо съдийство, по-добре тези средства да отидат изцяло към детския спорт, към борбата, леката атлетика или други дейности. Там, където можеш да изпитваш удоволствие от играта. А не да се чудим как да опазим съдиите от справедливия гняв на врачани след поредната им "случайна" грешка срещу "Ботев"/Враца/ и отгоре на всичко след това да плащаме глоби заради това".
21.02.2019, 16:50 часа
1976 3
Коментари

Леле Мале

22.02.2019, 16:37 часа
Спомням си преди време имаше един отбор който нямаше добверие на нашите корумпирани съдии и за дербитата си искаха съдя чужденец и така беше Ок., но Ботев има проблеми и с психологичната подготовка след един гол и отива коня у ряката, трябва Психика.

Ботев Враца

21.02.2019, 18:59 часа
Да затриете отбора след толкова инвестиции и мъки не си заслужава заради 2-3 поръчкови съдии курви, като ставрова-платената курва, по-добре подайте възражение срещу този съдя и искайте да назначат друг за срещата.

ицо тончев

21.02.2019, 18:16 часа
аз съм специалист по всичко и знам,че няма наказания за нашите съдий за това не ревете а си ме сложете пак за делегат /написано от приятел,че незнам кво е компютър/
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha