Вижте първия коментар на Домусчиев след покупката на Нова тв

Вижте първия коментар на Домусчиев след покупката на Нова тв „Инвестицията ни в „Нова Броудкастинг Груп“ е стратегическа за нашия инвестиционен холдинг. Тя ни дава възможност да навлезем в един перспективен и нов за нас индустриален сегмент". Това заяви изпълнителният директор на инвестиционния холдинг „Адванс Медиа Груп“ Георги Домусчиев по повод покупката на „Нова Броудкастинг Груп“.
Новите собственици смятат да продължат да развиват медията, разчитайки на екипа ѝ и запазвайки досегашната политика за обективна журналистика и публицистика, така че да предлага все по-качествен и интересен продукт.
„Ще окажем значителна подкрепа за утвърждаването на „Нова“ като „българската телевизия“ със запазването и включването в програмите на все повече български сериали, филми и развлекателни програми“, казва Домусчиев.
Сделката за покупката на медийната група на стойност 185 млн. евро бе официално потвърдена днес. До 30 дни се очаква регулаторно одобрение от Комисията за защита на конкуренцията, а сделката би трябвало да бъде финализирана през второто тримесечие на 2019 г.
22.02.2019, 11:50 часа
1184 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha