Ад на пътя! Кола засече моторист в Монтана и го запрати в дърво /снимки/

Ад на пътя! Кола засече моторист в Монтана и го запрати в дърво /снимки/ Моторист е в болница, след като е катастрофирал заради кола, която го засекла на пътя, видя първо BulNews.bg. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. "Ал. Стамболийски" в града. Рокерът се движел в посока към жп прелеза, когато неочаквано пред него излязла кола. За да избегне удар в нея, мотористът натиснал рязко спирачката. Заради лекия дъжд, който вали в момента, прахта по асфалта го направила хлъзгав и моторът се поднесъл. Той се качил на бордюра и се ударил в дърво. 
Возилото е управлявано от 25-26 годишен младеж. Според очевидци след сблъсъка той е бил в добро общо състояние. Тъй като болницата се намира наблизо, бързо е отишла линейка, която откарала момчето за преглед. 
Виновникът за катастрофата е избягал от местопроизшествието. 
В момента на мястото има екип на полицията и криминалистична лаборатория. Пътят между двата светофара по булеварда е затворен.
22.02.2019, 18:03 часа
8663 1
Коментари

!!!

22.02.2019, 22:36 часа
Он колело не може да кара но се качил на мотуретка , па слагайте му помощни колелца да държи пътя а на дървото има ли му нещо!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha