Ченгетата спипаха двама нередовни мотористи в Монтанско

Ченгетата спипаха двама нередовни мотористи в Монтанско Все повече зачестяват случаите с нередовни рокери, научи BulNews.
Вчера, в рамките на 3 часа полицаите спипаха двама нередовни шофьори на мотори в Монтанско.
Първият случай се разиграл около 09.30 часа на улица "Латинка" в Лом.  При извършване на контрол по безопасност на движението, полицаи от районно управление-Лом спрели за проверка мотопед с неустановена марка и модел, без поставени регистрационни табели. При последвалата проверка е установено, че мотопедът е управляван от 24-годишен от Лом, който нямал книжка. Оказало се и, че возилото не е регистрирано по надлежния ред. Мястото е посетено от дежурни полицаи. Извършен е оглед и е образувано бързо производство. За извършените нарушения, ченгетата отпратили 24-годишния шофьор с два акта. Работата по случая продължава в районно управление-Лом.
Вторият случай е от 13.00 часа на главен път ІІІ-112, между Брусарци и село Дъбова махала. Дежурен полицейски екип от районно управление-Лом спрели и направили проверка на  мотопед "Kymco", без поставени регистрационни табели. При последвалата проверка е установено, че мотопедът е управляван от неправоспособен 18-годишен шофьор от село Тополовец. Оказало се и, че возилото не е регистрирано по надлежния ред. Мястото е посетено от ченгетата и е извършен оглед. На моториста са съставени два акта за извършените нарушения.По случая е образувано бързо производство.
Работата по случая продължава в районно управление-Лом.
 
11.03.2019, 13:06 часа
1570 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha