Пребиха с бухалки възрастен мъж заради 2 лева

Пребиха с бухалки възрастен мъж заради 2 лева 65-годишен мъж бе бит с бухалка и ограбен, "плячката" на нападателя е цифром и словом 2 лева, случаят е от село Слатино, община Бобошево. Вчера в районното полицеско управление в Дупница е подаден сигнал от дъщерята на 65-годишен мъж от Слатино, че е бил жертва на грабеж, удрян е с бухалка по тялото и главата, настанен е в дупнишката болница с комоцио.
Извършителят на грабежа е установен – мъж от селото, отнел е от жертвата 2 лева, по случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
Още един грабеж е извършен вчера в Дупница, в Районното управление в града е заявен грабеж на 350 лв. и златни накити от 64-годишна жена. Двама маскирани са проникнали в дома й, удряли са я и са я заплашили с убийство. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
Една кражба на над 3 000 лв. е извършена вчера и от дом в град Кюстендил.
Извършителят на кражба на 3350 лв. от къща в Кюстендил е задържан вчера от кюстендилски полицаи. 88-годишната жертва на престъплението е сигнализирала полицията в 15.20 часа. Предприети са незабавни издирвателни действия, в дома на 52-годишния извършител на кражбата в кв. "Изток" е открита сумата от 3 185 лв. Извършителят е задържан за 24 часа в полицейския арест, по случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Кюстендил.
12.03.2019, 10:09 часа
515 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha