Наглец паркира колата си на пешеходна пътека пред училище в Монтана

Наглец паркира колата си на пешеходна пътека пред училище в Монтана Пореден случай на нагло паркиране разгневи монтанчани. Възмутена местна жителка качи в социалната мрежа снимка на шофьор, зарязал автомобила си по безобразен начин.
Кадърът е направен на пешеходна пътека пред училище в областния град. На снимката се вижда лек автомобил „Фолксваген Голф“, чиито водач най-спокойно е спрял върху зебра. 
Освен че нарушава всички правила за паркиране, залегнали в правилника за движение по пътищата, шофьорът нарушава и моралните норми. Паркирайки по този начин, той лишава всички пешеходци от правото им на безопасно пресичане. Наглецът създава предпоставка за сериозен инцидент, особено като се има предвид, че учениците постоянно притичват от там. 
От коментарите става ясно, че водачът на автомобила вероятно е сред чакащите детето си родители. По думите на възмутените жители, подобни паркирания са честа гледка около школото. Възмутените хора се чудят какъв пример дават шофьорите на децата си.
„Това е „Голф“ все пак.... Мечтата на селянина“, коментира снимката възмутен монтанчанин и призовава шофьорите да бъдат по-отговорни. 
 
14.03.2019, 08:35 часа
3305 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha