Бивш шеф на болницата във Враца алармира за хитра измамна схема

Бивш шеф на болницата във Враца алармира за хитра измамна схема Бившият шеф на врачанската многопрофилна болница за активно лечение „Христо Ботев“ – Светозар Луканов, алармира за измамна схема. Хитри мошеници премятат наивни хора край Враца, научи BulNews.bg.
Ексшефът, който е бил и заместник-кмет, разказва, че самият той е бил опарен миналата година. Мислейки, че помага, измамниците му прибрали парите, след което продължили да въртят номерата си.
Луканов разказва, че на входа на Враца се натъкнал на спрял лек автомобил „Лада“. До него седят възрастен мъж, около 30-годишна жена и деца. Те ръкомахат на минаващите коли и молят за помощ. Пред наивниците се вайкат, че пътуват за Видин, но свършили горивото и искат пари.
След като им помогнал веднъж, Луканов още няколко пъти видял спрялата кола. Тогава разбрал, че става въпрос за хитри мошеници, а не изпаднали в беда хора, и решил да сподели със съгражданите си, за да не изгорят и те.
„Много са правдоподобни. Хитро, а? На всеки може да се случи да закъса. Поне на мен така ми се струваше…“, пише Луканов в личния си профил в социалната мрежа.
 
14.03.2019, 15:52 часа
5551 1
Коментари

Антонио

14.03.2019, 23:05 часа
Ламби явно разбира от измами :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha