Втора поредна домакинска победа за „Локомотив-Мездра“, следва гостуване в Плевен /снимки/

Втора поредна домакинска победа за „Локомотив-Мездра“, следва гостуване в Плевен /снимки/ Играчите на „Локомотив-Мездра“ постигнаха втора домакинска победа в пролетния дял на първенството в Северозападната Трета лига. Този път „червено-черните“ надделяха над съперниците си от ФК „Вихър“/Славяново/ с 1:0.
Срещата започна с минута мълчание в памет на дългогодишния спортен деятел и журналист Младен Кирилов, който почина на 74-годишна възраст.
Първото полувреме на двубоя, ръководен от елитния рефер Николай Малджански, започна с превес на „Локомотив-Мездра“. На няколко пъти близо до повеждане в резултата бяха Кирил Кръстев и Валдемар Стоянов, а удар на Илия Илиев мина на сантиметри от десния страничен стълб на вратата на гостите.
След почивката в игра влезе Румен Рангелов, заменил на терена Кирил Кръстев. В 57-ата минута на срещата Илия Илиев комбинира с нападателя Валдемар Стоянов, който с топовен изстрел отбеляза седмото си попадение през сезона и откри головата сметка за „Локомотив-Мездра“. 
След попадението играта се накъса и последваха няколко нелеки спречквания между футболистите на двата отбора. В 73-ата минута на срещата играчите на „Локомотив-Мездра" останаха с човек по-малко на терена след втори жълт, респективно червен картон на полузащитника Владимир Найденов.
За отбора на „Локомотив-Мездра“ в игра се включиха: Ивайло Сайков, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов, Камен Каменов, Любослав Петров (заменен в 90-ата минута от Михаел Парасков), Николай Михайлов, Марио Иванов, Владимир Найденов, Валдемар Стоянов, Илия Илиев (заменен от Николай Лазаров в 63-ата минута) и Кирил Кръстев (46‘ – Румен Рангелов)
Следващият двубой на „червено-черните“ е на 17 март, неделя, когато играчите на Николай Николов ще гостуват на ФК „Спартак“/Плевен/. 
14.03.2019, 16:49 часа
1052 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha