Разкриха бруталното убийство на 17-годишния Гошко от Монтана

Разкриха бруталното убийство на 17-годишния Гошко от Монтана

Полицията разкри убийството на 17-годишния Гошко, който бе прострелян в гората край Монтана през есента на миналата година. Вече е повдигнато обвинение на извършителя, съобщи директорът на областната дирекция на полиция в Монтана ст. комисар Ивайло Антонов.
Припомняме, че Гошко беше прострелян и издъхна на място в началото на октомври в местността "Младата ливада" край Монтана. Тогава около обяд момчето заедно с 58-годишния си дядо влезли в гора в землището на монтанското село Крапчене. 
Двамата били с две каруци, а целта им била да съберат изсъхнали дърва и да окосят малко трева. По данни на полицията в каруците не са открити нито брадви, нито триони. В един момент край тях захвърчали изстрели. Единият улучил Гошко в главата и го повалил. Момчето издъхнало на място.
За убийството беше арестуван 38-годишен мъж – Георги Рапонски. Той е познат на полицията, съден преди години за притежание на марихуана, който е собственик на фирма за дърводобив.
Оръжието, с което е извършено убийството, не е открито. Но са събрани достатъчно годни доказателства. Установено е от къде е произведен изстрелът, намерени са патрони, извършено е разпознаване, разпитани са повече от петдесет свидетели, поясни старши комисар Антонов. 
„Окръжната прокуратура е преценила, че сме събрали достатъчно доказателства и вече е повдигнато обвинение на извършителя”, подчерта полицай номер 1 на Монтана.

15.03.2019, 07:59 часа
9671 6
Коментари

големия

17.03.2019, 20:45 часа
СКУНКС МИРЕЗЛИВЕЦ ДА ЯДЕШ ДЬРВЕНИЯ ХУЙ НА ГОШКО ДЬРВАРЯ МАЙКАТИ МИ ВАРДИ ХУЯ ЧЕ ТЕ РОДИЛА СЕГА ИДВА ТУРЦИТЕ НА ВЛАСТ И БАБАТИ И ТИ ШЕГО СВИРКАТЕ

големия

17.03.2019, 20:27 часа
тоя дето говори за гошко лоши неща да отидат при него боклуци това дете не е отишло за дърва а дакоси трева вижте какво пише че не е имало резачки нито брадви за това обиеца мо готвят свадба в затвора циганите ОЩЕ 500 ГОДИНИ РОБИ СВИНЕ МРЬСНИ

USA

16.03.2019, 01:14 часа
В Америка като ти влезне в имато го гърмиш и окото ти не мигва, а тук в скатаната държава ще те съдят за това , че си застрелял един крадец в собственият си имат! О, времена! О, нрави!

Donvankata

15.03.2019, 16:53 часа
Изобщо не виждам нищо брутално мангалчето е краднало дръва с деда си за пореден път и на човека му писнало

Гошо

15.03.2019, 10:11 часа
Добре бе дееба как ша се казваш Рапонски бе :D :D :D :D :D :D Рапонски баце ахахахахах

skunks

15.03.2019, 09:08 часа
гошко дьрвара уя ли ми дири там чак пьк гошко
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha