Прочут майстор пицар ще готви в Omerta Bar&Pizza във Враца /снимки/

Прочут майстор пицар ще готви в Omerta Bar&Pizza във Враца /снимки/ Водещ майстор ще готви в най-новата пицария във Враца - Omerta Bar&Pizza, научи агенция BulNews. Днес и утре гост в хитовото заведение ще бъде известният в цялата страна Адриан Панталеев, който е основател на първото и единствено училище BG PIZZA School.
Omerta Bar&Pizza се намира в жилищен комплекс „Дъбника“ във Враца. Заведението бързо се превърна в гореща точка за всички любители на вкусната храна от целия Северозапад. По тази причина именно там майсторът избра да покаже таланта си за първи път във Враца. 
Клиентите на Omerta Bar&Pizza ще имат възможността да опитат една от най-популярните рецепти на Панталеев – пица на метър. Той ще прави всичко пред очите на присъстващите и така всички могат да се уверят в майсторлъка на известния пицар. Посетителите ще могат да поръчат Панталеев да им приготви и от пиците в менюто на Omerta Bar&Pizza. 
Ако искате и вие да сте част от уникалното събитие, можете да си направите резервация на телефон 0878 99 08 29.
Дори да нямате възможност да отскочите до хитовата пицария, това не пречи да опитате от кулинарните изкушения на шеф Панталеев. Насреща е лидерът в доставките на храна за дома и офиса за Северозападна България - FoodboX.bg.
18.03.2019, 08:40 часа
7718 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha