"Вихър"/Николово/ победи с 1:0 "Пъстрина" в монтанското Ел Класико

"Вихър"/Николово/ победи с 1:0 "Пъстрина" в монтанското Ел Класико Отборът на "Вихър" (Николово) победи с 1:0 "Пъстрина" в дербито на XIII кръг от първенството на монтанската IV лига. Станалият популярен като Ел Класико двубой се игра на терена в бившия завод „Прециз” и бе изгледан от над 200 зрители.
Двукратният регионален първенец показа стопроцентова успеваемост, след като стигна до трите точки при единственото си положение пред вратата на настоящия шампион. Това стана в 86-та мин., когато Мартин Пламенов напредна от ляво, преодоля двама защитници на домакините и немари непокрит Кристиян Методиев-Пато, който на празна врата не сгреши. В герой за символичните гости обаче се превърна вратарят Даниел Първанов. Стражът на вихърци бе безгрешен под рамката като отрази опасни удари на Владислав Иванов, Денислав Петров и на два пъти на Цветелин Анжелов.
„Късметът не бе на наша страна. Създадохме не едно и две положения за гол, но не успяхме да си ги вкараме. Имаше много хора, надявам се да е останали доволни от играта и на двата отбора”, заяви след мача играещият президент на "Пъстрина" Димитър Нисторов.
„Стана мъжки мач. Отбелязахме гол при единственото си положение. Домакините бяха по-добри, но през есента ние допуснахме да ни вкарат от два удара два гола”, пък заяви играещият треньор на "Вихър" Бисер Ефремов.
17.03.2019, 13:20 часа
1057 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha