Почина рапърът Кобака

Почина рапърът Кобака Рапърът Констадин Кобаков - Кобака от Пазарджик е мъжът, открит мъртъв в гараж на кооперация в пловдивския квартал "Христо Смирненски". Той и приятелката му днес сутринта бяха намерени мъртви в гараж на улица "Рая". Момичето, което е било с него, е 34-годишна пловдивчанка. Тя е семейна, с две деца, двамата са имали извънбрачна връзка.
Според първоначалния оглед причината за смъртта е задушаване. Трагедията се е разиграла в петък. От тогава никой от близките им няма връзка с тях.
В неделя сутринта бащата на Кобака- пазарджишкият бизнесмен Асен Кобаков, пристигнал в Пловдив и отворил гаража на апартамента на ул. "Рая", който само преди месец подарил на сина си. Натъкнал се на ужасяващата гледка. Минути по-късно на място пристигнали полицаи, които започнали разследване. 
Кобака и момичето се запознали преди няколко месеца по интернет.  Бащата на Костадин предполага, че е дошъл да й покаже новото жилище. То обаче било недовършено и двамата се усамотили в гаража. "Няма обяснение как се е стигнало до тук. Той разполагаше с пари, можеше да отиде където си поиска - хотел, апартамент... Просто недоумявам", сподели баща му. В потвърждение на думите му, полицаите са открили в портфейла на рапара близо 5000 лева.
Кобака не е женен, нямал друга връзка. След като приключил с музикалната си кариера, влязъл в семейния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил друг апартамент в Пловдив.  

Артистичната кариера на Костадин започва още през 90-те. Като малък танцува брейк при най-добрия брейкаджия в България известен с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера започва през 1998 г. когато записва първия си албум "Моят бизнес", продуциран от "Гумени Глави" издаден през 1999 г. Тогава става член на група "Гумени Глави" с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. 8 месеца по-късно напуска групата и  започва самостоятелна кариера.
През 2000г. Кобака, пуска новия си проект с  Д-р ПИТ, Джи Пи, М.О., ЕВИ и Иляна Събева - Росини. Записва с Мишо Шамара и Трой. 

17.03.2019, 16:28 часа
3200 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha