„Локо“ /Мездра/ не успя да преодолее „Спартак“ като гост

„Локо“ /Мездра/ не успя да преодолее „Спартак“ като гост Футболистите на ОФК „Локомотив“ /Мездра/ записаха загуба като гост на лидера в класирането в Северозападната Трета лига „Спартак“ /Плевен/. 
Срещата започна динамично, с няколко добри атаки на „червено-черните“, дело на Илия Илиев и Румен Рангелов.
В седмата минута на срещата играчът на „Спартак“ /Плевен/ Тихомир Тодоров засече от воле отклонена от Ивайло Иванов топка и откри головата сметка за плевенчани.
Две минути по-късно Иванов бе изведен зад гърба на отбраната на ОФК „Локомотив-Мездра“ и технично прехвърли вратаря  на „червено-черните“ Ивайло Сайков за 2:0
В 25-ата минута на срещата играчите на „Спартак“ /Плевен/ направиха резултата класически след комбинация на Георги Горанов и Иван Иванов, завършила с шут от 10-ина метра на Тихомир Тодоров.
До почивката играта се пренесе в половината на „Спартак“, с изявен натиск на ОФК „Локомотив“ /Мездра/. Близо до отбелязване на попадение бяха Румен Рангелов и Валдемар Стоянов.
След почивката играта се накъса и футболистите на „Спартак“ разчитаха главно на контра-атаки, а мездренските футболисти наложиха превес в центъра на терена.
В 57-ата минута центриране на Илия Илиев бе отклонено от защитата на „Спартак“. Топката попадна в краката на Михаел Парасков, който с топовен изстрел от 30-ина метра остави безпомощен стража на плевенчани и върна едно попадение.
В 69-ата минута на срещата, след контра-атака по дясното крило, Траян Димитров бе точен за плевенчани от границите на наказателното поле. Осем минути по-късно Ивайло Иванов отбеляза второто си попадение в срещата, оформяйки крайното 5:1 за „Спартак“ /Плевен/.
За ОФК „Локомотив“ /Мездра/ в игра се включиха: Ивайло Сайков, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов, Камен Каменов, Любослав Петров, Николай Михайлов, Марио Иванов, Михаел Парасков, Валдемар Стоянов, Илия Илиев и Румен Рангелов.
Следващата среща на „червено-черните“ е на 24 март, когато ОФК „Локомотив“ /Мездра/ приема гостите от ФК „Локомотив“ /Дряново/.
18.03.2019, 15:45 часа
1240 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha