"Ботев"/Враца/ тренира двуразово, договори контрола с "Кариана"/Ерден/

"Ботев"/Враца/ тренира двуразово, договори контрола с "Кариана"/Ерден/ Старши треньорът на "Ботев"/Враца/ Сашо Ангелов няма намерение да разпуска отбора си между първата и втората фаза на първенството на Първа лига. Нещо повече, през тази седмица наставникът на новака в елита е предвидил двуразови занимания за футболистите.
"За нас шампионатът тепърва започва, затова се стягайте", заявил в съблекалнята наставникът на "Ботев".
Двуразовите занимания ще продължат до сряда, а в четвъртък врачани посрещат Кариана /Ерден/ в контрола, която ще се изиграе на осветление на стадион "Христо Ботев". Началото е от 19.00 часа, за да може повече публика да се събере по трибуните, пък и футболистите да привикват за първата си домакинска среща срещу "Витоша" /Бистрица/, която е на 1 април, също на осветление.
Вероятно в началото на седмицата врачани ще изиграят още една проверка, за която ръководството преговаря със сериозен отбор, чието име засега се пази в тайна.
19.03.2019, 10:15 часа
1259 2
Коментари

Ботев Враца

21.03.2019, 20:19 часа
Добре, че рано им дойде акъла за двуразовите тренировки, че ако се бяха сетили по-късно може би после щяха да съжаляват

Безумие

21.03.2019, 20:15 часа
А Ботев Вр ще играе контроли с 3-то. и 4 дивизиони отбори Ибаси излагацията поне с някой от първата тройка на нашата 2-дивизия да бяха уредили нещо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha