Най-богатият спортист в света заби 20 години по-млада сексбомба от Биг Брадър /снимки/

Най-богатият спортист в света заби 20 години по-млада сексбомба от Биг Брадър /снимки/ Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър заби аржентинската звезда от риалити формата „Биг Брадър“ Ясми Мендегуя.
Оттеглилият се от ринга 42-годишен боксьор наскоро се качи на собствения си самолет, за да отиде в своя стриптийз бар, а сега танцьорка е спечелила сърцето му. Легендата в професионалния бокс срещнал с 20 години по-младата от него красавица в търговски център. Моделът първо попитала дали може да се снима с него, а след това той поискал телефонния ѝ номер.
„Бях с приятели в един магазин. Когато го видях, исках да го попитам за снимка, но на пътя ми се изпречи бодигард. Флойд обаче му каза да ме пусне и направихме няколко снимки заедно. Той е страхотен и ме помоли за контакт“, сподели 22-годишната аржентинка, която през 2016 година участва в испанския „Биг Брадър“. Тя работи сега като модел, актриса и танцьорка в Мексико.
Флойд Мейуедър се подигра през декември с японската сензация в кикбокса – Теншин Насукава. Срещата приключи след само 139 секунди, в които японецът бе пратен три пъти в нокдаун и щабът му хвърли бялата кърпа.
21.03.2019, 12:00 часа
1823 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha