Търси се нов управител на лабораторията за зъбни протези във Враца

Търси се нов управител на лабораторията за зъбни протези във Враца Общинският съвет във Враца открива процедура за провеждане на публичен подбор за избор на управител на „Медикотехническа лаборатория по зъбопротезиране – Враца” ЕООД, научи агенция BulNews. Докладната ще бъде внесена на предстоящото заседание на местните сенатори другата седмица от председателя Румен Антов.
В мотивите си Антов е посочил, че договорът на сегашния управител Димитър Тончев изтича на 31 май тази година, като вече е бил удължаван с анекс за 3 години. Именно това налага необходимостта от провеждане на публичен подбор за избор на управител и възлагане управлението на дружеството.
Кандидатите за поста трябва да притежават образователно-квалификационна степен лекар по дентална медицина или специалист с придобита специалност по профила на лабораторията, както и да имат ръководен професионален опит в управлението на юридическо лице минимум 3 години. Сред условията са и да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, освен ако не са реабилитирани или амнистирани, както и да не са лишени по съответния ред от правото да упражняват търговска дейност и материално-отчетническа длъжност.
Допуснатите по документи кандидати ще трябва изготвят бизнес програма на търговското дружество за целия срок на договора за управление. В нея те трябва да посочат как ще увеличат приходите от продажби с 8% спрямо предходен отчетен период, или казано по друг начин, дружеството да увеличава печалбата си с по 5 000 лева годишно, като през 2021 г. да може да отчете 75 000 лева. До интервю ще се допускат кандидатите, получили оценка на бизнес програмата си не по-ниска от много добър 4.50.  
 
21.03.2019, 08:25 часа
1495 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha