МВР-Враца търси на кой да даде над 80 бона за ремонт на автопарка си

МВР-Враца търси на кой да даде над 80 бона за ремонт на автопарка си Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за поддръжка и ремонт на автопарка си, научи агенция BulNews. Поръчката е за следгаранционно техническо обслужване на служебните автомобили и мотоциклети, с включени резервни части, материали и консумативи, необходими за извършването им, за срок от една година.
Прогнозната стойност на поръчката е 84 000 лева с ДДС, като условието към мераклиите, които ще усвояват въпросните средства, е да имат база на територията на града. Сроковете за извършване на ремонтите също са определени предварително от дирекцията. За извършване на техническо обслужване е предвидено колата да е в сервиза 1 работен ден. За леки ремонти срокът е до 2 работни дни, за средно тежки ремонти - до 5 работни дни, а за тежките ремонти се отпускат до 10 работни дни. Гаранционинят срок на извършените ремонти на автомобилите пък трябва да е минимум 12 месеца.
Автопаркът на полицията във Враца се състои от 37 превозни средства, сред които леки коли, джипове, трактори и мотоциклети.
Срокът за получаване на офертите е до 25 март, а отварянето им ще бъде на 29 март от 10 часа в сградата на областната дирекция на МВР във Враца. Критерият за избор на изпълнител ще бъде предложена най-ниска цена, поясняват от дирекцията. 
 
21.03.2019, 08:40 часа
3931 1
Коментари

Колю

21.03.2019, 11:54 часа
ВМЕСТО ДА КРАДЕТЕ С ГАЗОВЕТЕ СИ МИ ПОМОЛЕТЕ МИЛИ КАЛИНЧО ДА ВИ ПОМОГНЕ КВО ЩО ДЕ АКО ИСКА ИЛИ ИЗВАДЕТЕ ВИЕ МАЛКО ТАКА ДЖОБНИ ПАРЕНЦА ОТ КУРУПЦИИКИ ДАЛАВЕРИ И ПРОЧИЯ И ПАРКА СЕ ВЪЗСТАНОВИ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha