Нови арести на корумпирани кметове, гърмят и знакови бизнесмени

Нови арести на корумпирани кметове, гърмят и знакови бизнесмени Цунами от нови арести ще удари редица корумпирани кметове и общински чиновници през следващите дни, съобщи БЛИЦ позовавайки се на източници от правоохранителната система.
Акциите на магистратите ще обхванат представителите на местната власт, които са си позволявали да правят съмнителни обществени поръчки, от които са се облагодетелствали както те, така и лицата, които са ги спечелвали.
Другата насока, в която вървят разработките са далаверите с апетитни общински невдижими имоти и парцели, които са преминавали на безценица в ръцете на различни тарикати.
Очаква се магистратите да насочат действията си в няколко ключови общини, за да ги прочистят от корупцията.
Бизнесмените с афинитет към данъчните престъпления и ощетяване на държавния бюджет, също ще бъдат вкарани в хладните арестантски килии.
За няколко от въпросните персони, магистратите са събрали достатъчно солидни доказателства, за да преминат към реализации. Като едното нищо новите задържани ще правят компания в килиите на скандалната фамилия Баневи, на които им е доста скучно зад решетките на бул. "Г.М. Димитров" 42.
21.03.2019, 09:42 часа
1499 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha