Андрей Райчев: Покупката на Цветан Цветанов „мирише“ отвсякъде! Мисли, че ще управлява вечно

Андрей Райчев: Покупката на Цветан Цветанов „мирише“ отвсякъде! Мисли, че ще управлява вечно Покупката на апартамента на Цветанов е съшита с бели конци. Мирише отвсякъде. Очевидно е, че има нещо зад кулисите. Има някаква договорка. Детска работа са обясненията. За хората е видимо, няма какво да си говорим. Не искам да обвинявам. Но два месеца преди изборите става известно това, каза Андрей Райчев по НТВ.
Да, това е предизборно.  Наказанието на тези хора са изборите. Сигурен съм, че това е направено всичко законно. Това ще се плати. Разследването  го прави „Свободна Европа“. Историята има елемент на финален акорд. Цветанов влезе в политиката като заложи апартамента си, защото нямал пари. В случая става въпросна демагогия.  Същото се случи и с ДПС. Това е отвратителна демагогия.  Борисов има три стратегии-да започне да казва, че са прави. Втората е да каже: „Който си е дробил попарата,  да си сърба. И трета-да се опита да се  замотае. Скандал има отвсякъде за много неудобен момент.
Изумен съм от оптимизма на Цветанов. Явно мисли, че те ще управляват вечно и няма търпение. Те вървят по две линии на замазване. Горката Цачева, сама си изкопа изкоп. Като детска сценка-децата си пушат и викат на учителката-не е така.
Тази история причинява много сериозна щета на ГЕРБ. Ако предприемат да се защитават, ще бъдат в отбрана до края на живота си. Тази позиция е неудържима. Да не съм на мястото на Борисов.
21.03.2019, 10:20 часа
1196 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha