Изгоненият от Враца Нисторов цъфна в Мездра

Изгоненият от Враца Нисторов цъфна в Мездра Изгоненият от всички общински предприятия във Враца Илиян Нисторов цъфна изненадващо в надпревара за поредното контрольорско място в Мездра, научи агенция BulNews. Провалилият се като котрольор на БКС и бивш шеф на общинското предприятие „Обредни дейности” във Враца Нисторов отново се бори да стане финансов контрольор, но този път в МБАЛ – Мездра.
Освен него за свободната позиция се борят бившият данъчен Юлияна Попова и Пламен Велков, който е дългогодишен служител на НАП – Враца. Крайният срок за подаване на документи за участие в конкурса изтече снощи. След преглеждането на документите на тримата мераклии за позицията специална комисия към общинския съвет и в присъствието на парламентарния шеф Яна Венелинова е установено, че те са приложили всичко необходимо според изискванията за тази длъжност.
Междувременно комисията е предложила проект за решение, с което да бъде избран финансов контрольор на болницата в Мездра за срок от 1 година и месечно възнаграждение в размер на 40 процента от заплатата на шефа на лечебното заведение в железничарския град д-р Илияна Михайлова. Кой обаче ще стане финансов контрольор на болницата ще стане ясно на предстоящото заседание на общинския съвет, което ще се проведе на 28 март от 17 часа.
22.03.2019, 15:57 часа
2638 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha