„Първа Атомна“ загуби с 1:3 гостуването си на „Левски 2007“

„Първа Атомна“ загуби с 1:3 гостуването си на „Левски 2007“ Мъжкият тим на „Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби с 1:3 гостуването си на „Левски 2007“/Левски/ в среща от XXI кръг на шампионата на Северозападната Трета лига. Двубоят беше доста равностоен, като при малко повече концентрация козлодуйчани можеше да си тръгнат с точка от стадиона в Левски. Пламен Валериев успя да изведе отбора на „Първа Атомна“ напред в резултата още в 15 минута на двубоя. Младият футболист успя да се пребори със защитата на домакините, след което технично излъга стража на „Левски 2007“ и прати токата в опразнената врата за 0:1. Капитанът Николай Ганчев можеше да отбележи втори гол почти от центъра на терен. Опитният футболист стреля към врата на домакините, а коженото кълбо тупна коварно пред вратаря, който със сетни усилия успя да изчисти топката в корнер. Домакините натиснаха своя съперник и изравниха резултата в 30 минута, след като играч на „сините“ се измъкна от засадата и останал сам срещу вратаря на гостите не сбърка за 1:1. При изравнителното попадение останаха големи съмнения за неотсъдена засада.
Второто полувреме започна по най-лошия сценарии за гостите от Козлодуй, които инкасираха попадение още в началните минути на втората част. Домакините успяха да организират бърза контра атака, след която нападателят им, останал сам срещу вратаря, го преодоля за 2:1. В 65 минута те стигнаха и до трето попадение в срещата, след изпълнение на корнер.
До края на мача възпитаниците на Валери Цветанов опитаха поне да изравнят резултата като създадоха няколко добри положения за гол. В 75 минута козлодуйчани имаха претенции за не отсъдена дузпа срещу Калин Ангелов, който  беше съборен непозволено в наказателното поле, но главният съдия не уважи претенциите на футболистите.
След поражението в Левски съставът на „Първа Атомна“ остана на 11 място с актив от 26 точки. Ето и останалите резултати от XXI кръг на Северозападната Трета лига :
„Севлиево“ /Севлиево/ – „Трявна“ /Трявна/ – 1:0
„Павликени“ /Павликени/ – „Академик“ /Свищов/ – 2:0
„Ботев“ /Луковит/ – „Янтра“ /Габрово/ – 2:2
„Партизан“ /Червен бряг/ – ОФК „Локомотив“ /Мездра/ – 3:2
„Локомотив 1927“ /Дряново/ – „Бдин 1923“ /Видин/ – 4:0
„Спартак“ /Плевен/ – „Вихър“ /Славяново/ – 2:1
„Янтра“ /Полски Тръмбеш/ – „Ком“ /Берковица/ – 0:3
Временен водач в групата е състава на „Спартак“/Плевен/ с актив от 55 точки, следван от „Янтра“/Габрово/ с 48 точки и „Севлиево“/Севлиево/ с 41 точки.
01.04.2019, 10:09 часа
633 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha