Направиха първа копка за новата сграда на мястото на Сувенирната палата във Враца /снимки/

Направиха първа копка за новата сграда на мястото на Сувенирната палата във Враца /снимки/ Преди минути официално бе направена първата копка на новата сграда на мястото на бившата Сувенирна палата във Враца, видя репортер на агенция BulNews. На церемонията присъстваха врачанският митрополит Григорий, кметът на общината Калин Каменов, управителят на строителната фирма „Инекс Трейд“ Илиан Цветков, председателят на общинския съвет Румен Антов, главният архитект на Враца Чавдар Спасов и жители на града. 
Началото на церемонията постави кметът Калин Каменов, който благодари на строителя на новата сграда Илиян Цветков, че „най-накрая Враца ще има съвременно, приветливо и красиво място, което да напомня, че градът живее в настоящето и бъдещето, а не в миналото“. Каменов подчерта, че новото здание се очаква да радва врачани до края на годината и това станало възможно с откритата процедура и абсолютно прозрачния процес, по който е бил проведен търгът с явно наддаване. „Инекс Трейд“ го спечели, предлагайки 54% обезщетение за община Враца.
„Изграждането на административния център е поредното предизвикателство пред мен и моят екип – служителите на фирма „Инекс трейд“, както и голяма отговорност, пред община Враца, тъй като те са наш партньор в този проект. Искам да ви уверя, че сградата ще бъде построена с качествени материали и в срок. Надявам се новата Сувенирна палата да стане любима сграда на врачани и на гостите на нашия град“, заяви Цветков.
По време на церемонията бе отслужен водосвет от митрополит Григорий, след което Цветков, Каменов и Антов заедно направиха дългочаканата първа копка и дадоха официалния старт на строителството на новата модерна сграда в идеалния център на Враца. 
 
04.04.2019, 11:07 часа
4293 1
Коментари

путио маринкин

04.04.2019, 18:40 часа
голем праз- предизборни номера! що го не освети моцо от три кладенци?- нема служба оставка мафия!надка да стега куфара килията е готова всичко у съда!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha